Chef Eero

Palacen keittiöpäällikkö Eero Vottonen on 34 vuotias huippukokki Tampereelta.
Hän on työskennellyt aiemmin ravintola La Cocinassa, Lasipalatsissa, Michelin-palkituissa ravintoloissa Chez Dominique, Luomo, G.W. Sundmans ja Olo. Hän on osallistunut lentoyhtiö Finnairin liikemiesluokan vuoden 2017 ruokalistan suunnitteluun.

  • 2012             Vuoden Kokki 1. sija
  • 2013-2015    Toimi valmentajana Suomen Bocuse d´Or edustajalle Matti Jämsenille
  • 2016             Maailman keittiömestariliiton Global Chef Challenge 1. sija
  • 2016-2017    Suomen Bocuse d´Or edustaja, 6.sija
  • 2017              Nordic Chef Challenge, 1. sija
  • 2017              Kokkien Kokki 1.sija
  • 2018              Toimi valmentajana Suomen Bocuse d´Or edustajalle Ismo Sipeläiselle Euroopan karsinnoissa